Uitje voor bedrijvEN Of particuLIEREN


lassic Tour Rally organiseert ook geheel verzorgde groepsevenementen voor zowel bedrijven als particulieren. Hierbij kan worden gedacht aan bedrijfsuitjes, familiereünie of vriendenclubs. Dit kan voor een of meerder dagen zowel in binnen- als buitenland. Deze evenementen staan uiteraard in het teken van toertochten met klassieke auto’s en een verblijf in een pittoreske omgeving.

Daar om heen kunnen allerlei activiteiten gepland worden, zoals bezoek aan een kasteel of abdij, mooie boswandelingen, kanoën, karten, alles onder het genot van een hapje en een drankje.

VERHUUR VAN KLASSIEKERS


Heb je zelf geen klassieke auto, maar wil je toch heel graag deelnemen aan ons evenement, dat kan. Wij hebben uitstekende contacten met verhuurbedrijven in Nederland en kunnen voor aantrekkelijke tarieven vanaf ca. € 170,- per dag vele typen sportwagens aanbieden, waaronder een Jaguar E-type of een MGB.

Laat ons weten wat je voorkeur is en wij regelen de rest inclusief all-risk verzekering en inzittende verzekering, zodat je zonder zorgen op pad kan gaan.