Programma 2017


oor de rally van 2017 doen we een aftrap in de zuidelijke Ardennen en het overgangsgebied naar Noord-Frankrijk, met een vierdaags evenement. Dit doen we twee keer: van maandag  8 t/m donderdag 11 mei en van maandag 4 t/m donderdag 7 september. We hebben gekozen voor een vaste hotellocatie in Daverdisse (B), van waaruit we elke dag nieuwe toertochten maken over verlaten weggetjes door de natuur en afgelegen dorpjes met een rijk verleden.

Op de aankomstdag heten wij  iedereen welkom en kan men in alle rust  inchecken. Dit is ook het moment om onder het genot van een drankje elkaar een beetje beter te leren kennen. Tijdens het gezamenlijke diner zullen wij wat meer vertellen over de rally, het verloop van de komende dagen en wat jullie allemaal te wachten staat.

Activiteiten & Locatie


e rijden per dag maximaal 250 km, zodat we ’s avonds weer op tijd bij het hotel zijn voor het gezamenlijke diner. We verblijven in het viersterrenhotel-restaurant “Le Moulin de Daverdisse” (www.daverdisse.com), aangesloten bij Relais de Silence met accommodatie op basis van tweepersoons kamers. Het hotel beschikt over een wellnessruimte met zwembad, sauna en Turks bad, waarvan gratis gebruik kan worden gemaakt.

De kamers zijn alleen beschikbaar op basis van een bezetting van twee personen. Ontbijt en diner zijn inclusief en worden in het hotel geserveerd. De lunch, alle dranken en overige kosten zijn voor eigen rekening. Er zal zo veel mogelijk rekening worden gehouden met de voorkeur voor vis/vlees/vegetarisch eten.

Hotel Daverdisse