Hoe kan ik deelnemen aan de tour?


eelname aan de tour staat open voor een equipe, d.w.z. auto met bestuurder en bijrijder. Minimum leeftijd is 18 jaar. We gaan uit van een bezetting van twee personen per hotelkamer. De kosten bedragen per persoon  € 595,- (inclusief BTW).

Hierbij zijn inbegrepen de gehele tourorganisatie en drie overnachtingen, inclusief ontbijt en diner. Inschrijven kan op de website, met de volgende link: inschrijven.

Wilt u meer informatie of heeft u eventuele opmerkingen of vragen, dan verwijzen wij u naar de contact pagina.

Voorwaarden Deelname


en inschrijving is alleen geldig als het bedrag via iDEAL is overgemaakt. Zodra je de betaling hebt verricht, ontvang je automatisch een deelnamebewijs van Classic Tour Rally. Als organisatie kunnen wij geen enkele verantwoordelijkheid dragen voor de eventuele gevolgen van het deelnemen aan deze Classis Tour Rally. Deelname is dus geheel voor eigen risico.

Omdat de toertocht duidelijk het karakter draagt van klassieke auto’s hebben we een grens getrokken bij auto’s van 25 jaar en ouder. Inschrijven kan tot uiterlijk twee weken voor aanvang van het evenement.

VERHUUR VAN KLASSIEKERS


Heb je zelf geen klassieke auto, maar wil je toch heel graag deelnemen aan ons evenement, dat kan. Wij hebben uitstekende contacten met verhuurbedrijven in Nederland en kunnen voor aantrekkelijke tarieven vanaf ca. € 170,- per dag vele typen sportwagens aanbieden, waaronder een Jaguar E-type of een MGB.
Laat ons weten wat je voorkeur is en wij regelen de rest inclusief all-risk verzekering en inzittende verzekering, zodat je zonder zorgen op pad kan gaan.